Buttercup ceiling

Buttercup ceilingThis is the grand ceiling of the Long Room, the centrepiece of Custom House in London.

The building, set by the River Thames, belongs to Her Majesty’s Revenue and Customs. This vast room is used as a regular, everyday office space and is filled with desks, computer terminals and chairs. A very opulent setting for the business of collecting money for the public purse.

On Sunday I’ll round up this year’s Open House London discoveries with an eclectic gallery of this city’s architectural gems.

Visit the Photo Shop banner

6 thoughts on “Buttercup ceiling

Please share your thoughts

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: